Norðurlandamótið 2008 verður haldið í Danmörku mánaðarmótin Maí/júní.

Nordic Championships Judo 2008 57.50 Kb

Ef einhverjir í júdóklúbbunum hefur áhuga á því að keppa á NM þrátt fyrir að hafa ekki verið valinn í landslið að þá er það hægt. Allar skráningar á mótið verða að fara í gegnum JSÍ og þarf að senda mótshaldara (DJU) fyrstu skráningu fyrir 20. apríl þ.e. áætlaðan fjölda keppenda og þá sem ætla að taka þátt í æfingabúðum . Vinsamlegast fyllið út meðfylgjandi form og sendið á  jsi@judo.is fyrir 18. apríl ef áhugi er hjá ykkar mönnum.

Fyrsta skraning_forms NM_all_forms

Dear Judofriends      It is with great pleasure we hereby cordially invite you to participate in Nordic Championship & Camp 2008 to take place in the lovely city of Elsinore (Helsingør) in Northern Sealand, easily accessible by train, ferry and car and only one hour distance by train from Copenhagen Airport. Please note some significant changes:
This year judokas in supersenior-veterans and master-classes will have the opportunity to compete. Moreover the organisers have decided to allow U 20 fighters to compete also in the senior competition on Sunday under the responsibility of their national coaches. We are looking foreward to seeing you in May-June 08. best regards

Martin Kirkhammer President Danish Judo Federation Steen-Erik Christensen Technical Director Danish Judo Federation

& Kjeld Knold

President of Helsingør Judo Club