Norðulandameistarmótinu í Júdó sem átti að fara fram í september hefur verið frestað. Ástæðan er sú að Covid-19 veirufaraldurinn er enn slæmur á Norðurlöndum og ferðalög mjög erfið og miklar takmarkanir þeim tengdum. Ákvörðunin var tekin af formönnum Júdósambanda Norðulandanna í sameiningu. Stefnt er að því að halda næsta Norðulandameistaramót á Íslandi í apríl 2022. Nákvæm dagsetning mun verður tilkynnt síðar.

English

The Judo Nordic Championships which was to be held in September in Reykjavík, Iceland has been postponed yet again. The reason being that the Covid-19 pandemic is still quite prominent in Nordic Countries and travel restrictions are very strict. The decision to postpone the tournament was made by the presidents of the all the Judo Federations of the Nordic Countries in unison. Also it was agreed upon that the next Judo Nordic Championship will be held in Reykjavik, Iceland in April, 2022. Details on exact date will be announced soon.